Ons team

Naulaerts Paul - Diploma klinisch laborant - Dokter in de diergeneeskunde

Paul Naulaerts werd geboren op 14/03/1960 in Zichem, Scherpenheuvel en liep in deze ‘heilige stad’ lagere school (pittig detail: Paul was misdienaar in de basiliek van Scherpenheuvel!?!). Hij volgde Latijn-Griekse humaniora in het college van Diest. In 1979 begon hij aan de opleiding van scheikundig laborant aan de katholieke universiteit Leuven en slaagde met grote onderscheiding. In 1982 vatte hij de studies diergeneeskunde aan aan de rijksuniversiteiten van Antwerpen en Gent en zes jaar later slaagde hij met onderscheiding in de specialisatie ‘inwendige geneeskunde en chirurgie van het paard’.

In 1989 begon Paul als zelfstandig dierenarts in Letterhoutem (Broekveld) en al snel kreeg hij faam als dierenarts in de kleine en grote huisdieren.

Pol zijn hobby’s bestaan uit imkeren en boer spelen op zijn grote boerderij. Daarnaast is Pol ook heel muzikaal aangelegd en bespeelt hij zowat elk instrument die je in zijn handen steekt, ook al kan hij geen noot lezen. Hij is altijd te verleiden tot een motoritje met zijn GS Adventure 1150 of een vluchtje met de helikopter EAN. Pol beweert dat hij dierenarts werd omdat hij op zijn 14e verjaardag de lokale dierenarts van Diest bezig zag aan een schaap en verliefd werd op de geur van diens creosoot.